Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ching chong


långkalsong

mmm... meditera, det är ... det är.. äsch den som kan beskriva känslan med rätt ord får en puss!!
men att får göra det på mitt egna vis, på bussen in till skolan, på tråkiga no-lektioner... inget kan stoppa mig! tja, förutom min kääääära översminkade hora till no-lärare vill säga. men utan henne är det underbart. jag kan drömma mig bort och låta orden i mig få irra runt som myror i en myrstack i huvudet på mig. allt får bara komma... i sin egen takt. man rensar luften med sig själv och vad hon surade över igår har ingen betydelse längre. jag och världens underbaraste just nu levande själ kan få ha våran tid ihop ifred. och allt som just nu hindrar oss försvinner med luften jag andas ut. vi vill ha varandra, vi kan få varandra, vi ska få varandra.. in the end. hahah i mina drömmar! men låt mig få ... meditera en stund, på mitt eget vis.
för jag är för pigg för att svamla, fumla.. jag behöver tömma mig själv.

på mitt eget lilla vis.



och vi har varandra,
och nu är jag borta
borta
stället jag byggt upp själv
jag har alltid velat bli arkitekt!

möjligtvis stylist?




Övriga genrer av alonee
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-12-10 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alonee