Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som är inspirerad efter sjunde Harry Potter boken. VARNING: Lite SPOILERS


Jag älskar dig men hatar ditt barn!

Jag älskar dig Lily,
det har jag alltid gjort.
Men våra liv gick skilda vägar.
Du har blivigt vuxen och du
är gift med den du älskar.

Men du gifte dig med fel
person, han som var och är,
mobbaren som förstörde mitt liv.
Jag offrar mig för dig Lily!

Jag trottsar mörkrets herre,
för att spionera åt sidan du är på.
Jag ofrar mitt liv för att du ska leva.
Men han fick veta vart du fanns.
Nu är du och din man död,
men din son lever kvar.

Jag ska skydda honom.
Farst han är för lik sin far.
Dina ögon lever hoss honom.
Det är dem som får mig att vilja fortsätta.
Min Lily, Lily, Jag älskar dig!

Jag älskar dig Lily,
det kommer jag alltid göra.
Fast våra liv inte är för varandra.
Du har blivigt vuxen och du
är gift med den du älskar,

Men jag kan aldrig mer se dig.
Bara i mina minnen eller på
mina forografier.
Jag älskar dig Lily,
Jag saknar dig, varför kan du inte stanna?

Varför blev det inte vi två?
Då kunde du ha varigt i livet nu.
Jag älskar dig Lily, vad är det du inte förstår?
Jag lovar att ta hand om din son.
Jag lovar dig, min ängel.




Fri vers av SvartaRosen
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartaRosen