Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev dikten för att jag är trött på alla svek och lögner!


Livets kretslopp

Livets kretslopp är svårt att förstå sig på.

Det börjar med att man ska få allt man behöver

Sen ska man ta tillbaka och kan aldrig ge

Du finner kärleken och du blir lycklig

Sen blir du lämnad och står ensam kvar

När du finner en vän, tror du att ni är dem aldra bästa vänner

Sen börjar man om igen.

Varför kan man inte bara vara föralltid?
Varför kan man inte ge och ta samtidigt?
Varför moste man alltid bli lämnad ensam?
Varför blir man alltid sviken vid slutet?




Fri vers av SvartaRosen
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartaRosen