Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill vara ytlig på insidan ?

bortom
det inre
där bor
det
yttre ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-05-14 20:55



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...underbart ställd fråga...
2005-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan