Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen is på vingarna


Och lyfter planet
i mitt luftrum ser jag inga flyktvägar

oundvikligt, sa först jag sen du
sen kom först du sen jag

två motorer - eufori
och - sorg

ingen is på vingarna
jag försäkrar dig




Fri vers av
Läst 511 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-10 23:09



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Vilken spännande dikt. Man får verkligen tänka till och känna in. Bilderna är rika på känsla och nyans. Spännande.
2007-12-12

  Lena Renman
Många bilder här och innehåll inom
Lena
2007-12-11

    papillon
Det här var intressant! Måste nog läsas ett par gånger till o funderas lite över. Men onekligen intressant...
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

≈