Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Lotta Lotass


Markerad mittpunkt


det finns en blank himmel
ett innanför och ett
utanför som sammanblandas

ovisshetens kärna
- i den ryms all den energi
som dunklet kräver

(vidare, vidare)

det går en susning längs bergets kam
alla hemligheter vill berättas
(kom, kom så ska jag säga
kom så får du höra)

ner i kläderna ilar aningen som
det stilla skrattet som
kärlek som
ilar
ner i kläderna

slår upp ögonen och möts av
ekon




Fri vers av
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-15 00:24



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Vad spontant, fritt och fint du skriver. En ren njutning att läsa. Det inre och det yttre, det andliga och det sinnliga, i en enda lekande dans. Bravo.
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

≈