Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnar på låten gör du här: http://www.myspace.com/saltast


Tango balladen om Om

om mitt liv vore en tavla
skulle du va med på den
i ett av minna fyra hörn
jag har allt för många färger
och stilen är abstrakt
det finns säkert dom
som undrar hur jag gör

om ditt hjärta var en ointaglig borg
hur skulle någon kunna nå dig då
om han saknade vingar
men ändå hade vinden i sitt hår
om ditt hjärta vore en mur
med höga stenar
vad skulle du känna då

om din ande gick vilse en natt
skulle livet stå sådär still
hur skulle den som sökte finna något då
när han letar efter nån som inte vill
vad gjorde du då
fångad av ängslan
skulle du öppnat din grind

om du sen själv låg inför döden
och undrade hur han mår
för att ingen av er tog det där steget
då hoppas du på änglar
med garanti om att du får
i alla fall sluta jaga efter pengar

om mitt liv vore en tavla
skulle du va med på den
om ditt hjärta vore en ointaglig borg
hur skulle någon kunna nå dig då
om din ande gick vilse en natt
skulle livet stå sådär still
om du själv låg inför döden
och undrar hur han mår
då har jag redan sagt hur det går




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 03:13



Bookmark and Share


  Just Emotions
jättebra skrivet!!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson