Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prioritera mera

Ställföreträdande
ställning

rasade
och nu
pratas det om

återuppbyggnad

Men först
kaffepaus




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 18:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jaa, men för oss som int drick kaffi
får deras tavlor stå staffli
de har nog kosing te advokater
som har väldiga divalater
kanske går gosse på gosse straffri
kanske får rättvisan åter tji
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan