Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut av stunden

Varje dag är något dyrbart vi har
lev i stunden
Livet ger och det tar

Jag vet att livet kan vara helt underbart
lev i stunden
tro inte att livet för alla är självklart

Att finnas och älskas för den person man är
kan vara något man tar för givet när man är kär
Lev i stunden
Njut av glädjen att få finnas till.............





Fri vers av Lena Månsson
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-26 19:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbara rader Lena!!!!
2008-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Den glädjen är oerhörd och omtumlande skön när den invaderar.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Månsson