Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det kanske kännas ibland när åsikter går isär


Älskling

Du styr dina steg mot ett rytande vatten
på väg mot den mörka och ouptäckta natten
Vågorna sköljer över de gråaste hällar
en av höstens mörkaste kvällar

Vart ska du min vän
kommer du snart igen
ska du brottas med dessa vågor
eller är det dina innersta lågor
som på du ska släppa loss
när det är otakt mellan oss

Jag undrar kanske bäst att inte ropa
kom tillbaka låt oss
tillsammans ta oss över havet
tillsammans kasta loss
och försöka övervinna kärlekskravet

Jag ser en skugga komma åter
välbekanta ord som låter
Älskling förlåt jag var dum
dina ord gör mig för en sekund helt stum
Jag säger älskling kom i min famn
här finns vi för varandra som en säker hamn

Du ler mot mig och allt är bra
vi tar varandras händer
och ansiktena mot varandra vänder
Du är min och jag är din vad som än livet händer





Fri vers av Lena Månsson
Läst 311 gånger
Publicerad 2008-03-14 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Månsson