Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Planer smides in till oändlighet.


Idag som vilken dag?

Tysta överväganden,
tyngd att bära.




Fri vers av Ymje Sköld
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-12 12:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Därför att andra skulle missförstå om man tillkännagav dem.
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ymje Sköld
Ymje Sköld