Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om rostig kärlek.


Sakna

Jag ska berätta för dig,
allt du inte förstår.
Jag har gjort många fel
Men
du ska veta att jag funnits här
hos dig,
jämt.
Har du sett mig?
Jag vill att du ser mig.
Din existens räddar mig,
när jag faller.
Vad ska jag med ett hjärta till,
om du inte vill finnas i det?
Vi sågs i ett ljus,
vi föll i mörkret.
Ser du ljuset nu?
Led mig dit.




Fri vers av Bellii
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-12-12 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellii