Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saga med lyckligt slut som endast framtiden vet om

Det här är
ingen saga

Men det hade
varit
fan så mycket bättre
om
historien
hade ett
lyckligt slut

Så sagofeer
anden i flaskan
trisslotter
författare
kom skynda

Försköna
mitt förflutna
skriv om historien
krydda på med
fantasi stark som cayenpeppar
eller ge mig en vinst på
lotten
och sätt mig på
ett flyg
till karibien

Placera en säng
var du vill och älskling
kom naken
och redo

Det kan bara bli
bättre




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-13 21:44



Bookmark and Share


  isabel louise
gillar den här..livet är som en saga men inte alltid sagolikt och med lyckligt slut, det finns liksom olika genrer och vissa drar nitlotter... gillar slutet skarpt!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan