Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don Quijote lever



I hans fantasi
lever varje människa
fri fångad av den
utopin likt riddaren
av den sorgsna skepnaden




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-12-13 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP