Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är känslan 100 %

Det finns en sorg
i mitt
bröst

det finns en sorg utan tröst

Det värker och
det kämpar

som en Ferdinand
utan blommor

Som en trubadur utan strängar

du är
balsam i min själ

du är
det som plötsligt händer

och
du är

en fingertopp på exakt rätt
ställe







Fri vers av Ola Rydberg
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-14 22:00



Bookmark and Share


  isabel louise
så vackert :)
2007-12-16

  Nic
Denna lilla fingertopp, en kort beröring, nästan omärklig
kan göra underverk
2007-12-15

    CaMillA
Vad ska man säga? vackert är nog ett bra ord:)
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan