Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill vara så nära (så jävla nära)







jag vill så gärna
(så jävla gärna)
höra dig berätta
genom hud
genom nätter
om dina brännsår

jag vill så gärna
(så jävla gärna)
låta dig lyssna
genom tårar
genom tystnad
om mina helvetesår

jag vill så gärna
(så jävla gärna)
dela minnen
genom lugn
genom tillit
om framtiden förmår








Fri vers av punka
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-15 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

punka