Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas att alla har en liten förälskelse nu i juletid, det är nått man kan önska sig och behöva, jag har inte hittat nån än, men hoppet finns kvar för nånstans där ute, hittar jag den här känslan igen :D (tidsformer all-over-the-place, men jaja)


oops, nu vart jag kär

inte visste väl jag
att ditt leende
kunde få mina knän att skaka
och mitt inre att bli till gelé
när du inte ens ler åt mig

inte visste väl jag
att nån kunde ha en sån effekt på mig
att när han står bakom
och jag känner lukten
så rodnar jag till rosor

inte visste väl jag
att kärlek var så underbart
att det faktiskt gör ont
ont ont ont

inte visste väl jag
att jag kunde älska smärta
och ta det inte fel alls

det är underbart i hela mig





Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-15 22:22



Bookmark and Share


    Suicide
Så fint, så fint, så fint, så jäkla fint! (ursäkta svordomen!)
jag blir bara så glad av att läsa den här.
*applåd och bokmärka*
2008-03-24

  Haugen
Gillar den här! :D
Gillar specielt \"så rodnar jag till rosor\" =)
2008-02-09

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag känner så väl igen den här kluvna känslan. Att det mest underbara man får uppleva också gör ont!
Strålande beskrivet, det känns!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända