Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från öst till väst

när solen försvunnit
gatulamporna tändts
sakerna man inte hunnit
tiden har bränts

sköljer ett mörker över jorden, från öst till väst

när man ser frosten
kylan kommit för att stanna
löven blivit gula för att blåsa bort sen
dessa ord är sanna

sköljer ett mörker över jorden, från öst till väst

när telefonen inte ringer
man är ensam bakom ett fönster
man ser sig själv, mot drömmen, springer
man fastnat i ett gemensamt mönster

sköljer ett mörker över jorden, från öst till väst




Fri vers av Grey_Sunday
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 16:43



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
grym du är manenn <3 broder
2009-03-25

  octobertragedy
du fångade mitt intresse, snyggt skrivet!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Grey_Sunday
Grey_Sunday