Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan!

Flickan som inte skulle tveka att dö för dig.
Flickan som alltid finns till hands när du som mest behöver det.
Flickan som aldrig sviker eller lämnar din sida.
Flickan som fångar dig om du faller.
Flickan som ger dig luft om du drunknar.
Flickan som tröstar och torkar dina tårar.
Flickan som gör allt för att lindra din smärta.
Flickan som ändå lämnas ensam.
Den flickan är jag...




Fri vers av Babiie
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-12-16 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Babiie
Babiie