Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den du håller kär

Inom dig sitter ett
litet barn och gråter
efter sin bort tappade
nalle.
Du blev ett barn
på nytt inom dig.
Din själ gråter för
du saknade den du
håller kär.




Fri vers av Babiie
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Babiie
Babiie