Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrationer

Jag ropar på
alla dårar jag ropar
efter

idiotsymfonin
som
motar bort
alla
dåliga odds

Jag ropar
högt
och röd i ansiktet blir
jag

alltför ofta numera

Men mina skrik
är inte förgäves

för även
dom döva
noterar

vibrationerna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-16 21:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Bra ropat...frejdigt skriftat...helt klart särdeles viktiga vibrationer som MÅSTE ta sin plats!!!!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan