Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor om deprission bl.a *


Like nothing I´ve ever known

Something I have ever seen, never seem to this way.
Something I have ever felt, maby it will stay.
Hear I am, with words for you.
I´m praying, I´m falling. I hear my heart calling for help.
I never felt of this before. It´s like nothing that I´ve ever known.




Fri vers av Zteffy
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-17 11:03



Bookmark and Share


  Grief
det rä en bryan adams text
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Zteffy
Zteffy