Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen om verkliga livet.


Vad livet har att ge

Ju mer sorgen och deprissionen tränger in i dig, desto mer förstår du.
Ju mer du går runt och är ledsen, desto mer deppig blir du, även om du inte vill.
Ju mer du går runt och tänker, desto mer stressad blir du.
Ju mer du går runt och ler istället, desto gladare blir du inombords.
Ju mer svåra saker du har gått igenom, desto bättre sympati har du för andra och dig själv.
Ju längre ner på livets skala du har vart på, desto bättre kan det bli.
Ju mer du inser vad du egentligen går igenom och kan nå för mål, när du har hopp kvar och försöker finna ljuset.
Det är då du har förstått att om man fortsätter kämpa så har man inget förlorat, det är då du har förstått vad livet innebär och vad det har att ge.




Fri vers av Zteffy
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-17 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zteffy
Zteffy