Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagbok från november.. tycker den var söt!


BonkaBotanik

\"I wanna lay me down on a bed of blåbär
cuz tonight I slept on a bed of gran
I wanna be just as skogen
vild,frodigt mogen
So lay me down,on a bed of blåbär\"




Övriga genrer av KaptenKatt
Läst 557 gånger
Publicerad 2005-05-16 16:18



Bookmark and Share


  stella
Mr Bongiovi hade nog också smält inför denna version...Måste va mycket skönare med blåbär än med taggiga rosor!
2005-05-16

    ej medlem längre
Yess! Till skogs! Till skogs!!
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt