Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordens akuttid

jorden mår inte bra

immunsystemet
mot människors exploatering
håller på att kollapsa

pulsen är onormalt hög
andningen ansträngd
syresättningen undermålig

varför finns det inga
akuttider ?

varför så lång
väntetid på
åtgärder?

vi har blivit immuna
mot fakta !

kanske ger vi varandra
lite frisk luft i julklapp
år 2010?




Fri vers av havsutsikt
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt