Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din blick


en morgon

vaknade jag av

att du låg

och tittade på mig


din varma blick

gjorde min morgon

till ett enda stort

sommarlov




Fri vers av havsutsikt
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-18 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt