Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är precis som titeln förtäljer, betraktelser från en bar. Rivarolo.


Betraktelser från en bar LVII

~~~


när gästerna intog sin frukost
i hotellets bar

steg den äldre ortsbon in,
satte sig vid ett bord,
tog fram morgontidningen

och beställde ett glas rött




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-18 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så kan man ju också börja en morgon,
varför göra som alla andra, liksom? *ler*
2008-01-02

    höstlövet
eller var det två glas kanske?

helt klart läsvärd text.
2007-12-20

  Jessica Ebbesson
Livsnjutare med andra ord :)
Lustfylld betraktelse..
2007-12-19

  stronza
surt sa räven!
lite kaffe, lite macka....sen
kanske var det inte bara en ortsbo, utan också en alkolist?
gillar dina barbetraktelser, lite som mina sovrumsbetraktelser men olika....
2007-12-18

    Bodil Sandberg
Så gör en rediger karl
när han besöker en bar
låter vinet förgylla
bli en lagomer fylla
enkom ro ingen möda
när vinet i halsen flöda

så ska det vara

Tack för nya betraktelser underbara !!!
2007-12-18

  Daniel_78 VIP
ett kärt återbesök, som alltid
2007-12-18

  Hildegun Relefors
Avslappat, härligt, främmande!
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan