Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande ensam

 

 

det dina ögon antydde
det du i innerlighet önskade
det du ville
fanns i en enkel längtan
värd var varelse

se mig

så såg alla möjligheten
att för en stund
intaga verkligheten
ställa sig därför
att speglas
i önskan

var du där
ensam


bortglömd

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-18 21:30



Bookmark and Share


    ~maria~
Precis så känner jag mig nu,underbart skrivet,jätte fint.sparar den absolut.
2007-12-19

    Maria Malm
Alla måste ju få bli sedda någon gång, inte bli bortglömda ..
2007-12-18

  Lena Krantz VIP
Maaa (skall sägas med hundögon och liten mun) inte skall väl någon behöva vara bortglömd här i världen!
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt