Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrodnad

 

 

det är

när morgonsol lutar sig mot fönstret
och trevar sig in
lägger sig mot ditt vanligen så raka hår
och smeker lockarna

där en ny förändrad dag
börjar andas skönhet

där jag sakta klär av dig minnet
och lindar dig i värme

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-18 22:10



Bookmark and Share


  aol
UNDERBAR SÄGER JAG BARA


EN STOR JULAKRAM FRÅN MITT HJÄRTA TILL DIG OCH DE DINA
2007-12-23

  KristinaE
.. underbara texter - härligt att finna dessa, tack!
2007-12-20

    Maria Malm
Ljuvligt..två olika sorters rodnad..
2007-12-19

    sunnanvind
Helt underbar läsning! Applåd!
2007-12-19

  isabel louise
ååhh så vackert!
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt