Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den natten blev inte som det skulle

Den natten då du skar igenom
min nakna kropp till mitt hjärta,
du tog ett grepp om det och slet ut det
-\"Nu tillhör du mig\" sa du
med ett fånigt leende på läpparna,
jag visste inte vad jag skulle tro
eller känna. orden ekade innuti
mitt huvud allt började snurra
runt om mig och jag förstod inte,
förstår inte än älskling vad det
var som hände den natten när
du fick ett fånigt nästan hatiskt
leende på läpparna,

-men något ändrades-

och ingenting kommer bli som det var förr.
det var den natten då min själ dog,


för evigt




Fri vers av Lulijia
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lulijia
Lulijia