Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen själ






fantasins foster löper obehindrat

i detta ordnade kaos



vilsen själ grips

på stormarnas fridfulla slätt



din saga slutar här




Fri vers av Karl Nilsson
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-12-19 11:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där sagan slutar tar verkligheten vid.
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Karl Nilsson