Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker






himlens sköna sängar


jordens trygga kamrar


underjordens ofantliga hålor



vi möts i mörkret







Fri vers av Karl Nilsson
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-12-19 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Nilsson