Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror inte att jag stavade fel...


I\'m afraid...

I\'m afraid to close my eyes.
Please, dont make me.

I\'m afraid to sleep.
Please, dont make me.

I\'m afraid to move.
Please, dont make me.

I\'m afraid to live.
Please, dont make me.

I\'m afraid to love you.
Please, make me.




Fri vers av Zozzie
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zozzie