Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt



Mitt kaos jag bjuder dig in
alla dessa röster alla dessa ord
som spränger genom mina tankar
som fyller mitt huvud som jag hör i mitt sinne

Alla dessa röster alla dessa ord
vågen träffar mig med full kraft
tsunami tidvatten dammbristning vårflod
flödar forsar genom hela mig jag blir överväldigad översköljd

Alla dessa röster alla dessa ord
skrivna och talade, osagda och stumma
virvlar och strömmar och skummar i mitt huvud
ord och bokstäver
alla dessa röster alla dessa ord
lögner och ursäkter

mod min vän mod

Mitt huvud är så bultande fullt
min buk så kväljande full
mina lungor så kvävande fulla
vart ska allt ta vägen?

Tigande tecken
som får liv i en människa
föds i någons hjärna
vaknar upp på en tunga
hälsas av någon annans öra
fastnar i en människas tankar
och kanske rör vid dennes hjärta
bara skeendet är en kärleksförklaring

med enda syftet att leva för dig genom mig mellan oss

Alla döda ords symfoni
alla oälskade kärlekar
alla oskrivna poem
alla aldrig levda liv
en sfär av drömmar som sinat
jag vaknade jag drömde jag somnade jag log

varje stavelse slickar min ryggrad kota för kota såsom
de övertända flammorna slickar en nödutgång
mod min vän mod

Ett fyrverkeri inifrån
känner du doften brisen för med sig min vän
den kryddiga brisen från mitt Ingenstans
ett sällsamt porlande jag tror det kallas för musik

Allt vi behöver är våra drömmar
och jag
jag är en rik man





Fri vers av calamitynea
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-12-20 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

calamitynea