Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, så går vi



möt mig
under en gatlykta
i april

något måste hända

möt mig
i hörnet
mellan kanske och oåterkalleligt

ta min hand





Fri vers av calamitynea
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-11 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

calamitynea