Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anticimex har inte kommit för att utrota mig än.

Du vet,
jag hade tänkt vara din idag
Men jag fastnade
någonstanns mellan smink och apati
En liten vit lögn och allt var ur världen eller hur
tillståndet höll i hela dan
fesljummet kaffe, timmars grubblande på om suget efter snus är värt att orka gå upp och hämta dosan för.
Jag är för bra på att vara jag för att orka vara din
är det inte så
Sluta se så förstörd ut
jag kan bli din en annan dag.
en annan tid i innehållet av ett annat jag.





Fri vers av Candyflesh
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Candyflesh