Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjälpa

Hjälp mig istället för att stjälpa mig.


Eller håller jag på att stjälpa
mig själv???




Övriga genrer av miss.skorpion
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-12-21 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss.skorpion
miss.skorpion