Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schackpjäs av glas


Jag behöver handling, inte mer ord.

Jag är ömtålig nu.




Övriga genrer av miss.skorpion
Läst 473 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-26 11:27



Bookmark and Share


  Tera
Ja ja ja!


Bra!

instämmer!

Inväntar nästa drag!
2009-02-17

  Bjarne Nordbö
Den var så skör att det kändes.
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

miss.skorpion
miss.skorpion