Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor vid en gravsten

Jag har till slut vågat besöka din grav.
Har ingen aning varför jag tog mig dit, efter allt ont du gjort.
Kanske var det för att få svar på mina frågor.

Från molnen ovanför mig kom regndroppar som
blanda sig med mina tårar.

Jag nynnade tom din favorit låt

I\'ll Sleep When I\'m Dead

Och det är precis vad du gör nu.




Övriga genrer av miss.skorpion
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss.skorpion
miss.skorpion