Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sofia


så fort jag glömt att sakna dig

och jag kan inte förstå
varför du kommer till mig så fort
så fort jag glömt bort
glömt
dig
i alla fall glömt bort att sakna dig

det enda du gör är
att ge mig en kram en
endaste jävla helvetes
kramjävel
och jag faller tillbaka tillbaka
tillbaka

till tiden du vet tiden
när vitvåvartvåellertreellertre
för vi tre var tre
alltid tre

då när allt var vi och ingen annan och
allt var vi
och ingen annan
ingen
annan


och sedan ger du mig en käftsmäll och går iväg igen
bara för att komma åter
när jag glömt att sakna dig
igen




Fri vers av Patetpoet
Läst 547 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-05 11:13



Bookmark and Share


  aol
stark fin poesi gills
2008-02-03

    öppettid
bra skrivet. tror det finns riktigt många som känner igen sig i det du skriver. alla har väl någon där ute som bara kommer tillbaka och krossar dom. jag vet att jag har det i alla fall. gillar speciellt andra stycket
2007-11-05

    Venkis
Stark text! Känner igen mig själv i den!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet