Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
091005. p, du gav mig fjärilar. synd att det dog där. för jag var på väg alltså.


fjärilar

och jag går och väntar hela dagen på det där smset från dig och
när det kommer startar fjärilarna och egentligen
spelar det
ingen roll
vad du skriver för allt du skriver är
bra och jag vet inte riktigt
vart jag ska ta vägen jag är
inte kär inte jag inte alls men
det är på väg och jag drömmer om dig
oftaoftaofta
om natten och dagen och just nu
är du min verklighetsflykt




Fri vers av Patetpoet
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-27 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet