Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
p. jag vill ha dig. 4 oktober 2009


jag vill ha dig

och jag vill bara skrika rakt ut vad jag känner vad jag
vill att du ska känna att du ska veta jag vill
bara ha dig nära helahela tiden och jag
känner dig inte ens jag är
sådär rädd som jag var då för många år sedan och
jag vet inte hur jag ska göra för det
var så längsedan jag var sån här, så
längesedan jag kände såhär
och jag vill bara få dig att le se din vackra mun när den
är sådär nära min och ditt skratt mitt i som
egentligen
borde förstöra allt men bara gör det
så mycket bättre

och jag känner inte dig alls, jag vet bara
ditt namn och hela din kropp men inte dig och kanske
hoppas jag för mycket men du är
så annorlunda så perfekt så underbar sådär som
jag vill ha
dig
jag vill ha dig




Fri vers av Patetpoet
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-04 21:43



Bookmark and Share


    Jenny C
Den här tycke jag mycket om!
2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet