Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ärlig fråga från någon som faktiskt bryr sig. Men vad ska jag svara?


du frågar hur jag mår

du frågar hur jag mår
och jag vet inte vad jag ska svara
jag vill säga det är lugnt
men då ljuger jag ju bara

du undrar på riktigt
för att du verkligen bryr dig
men jag tror inte jag kan svara
så du faktiskt förstår mig

jag önskar jag kunde berätta
om allt som svider och tär
men då måste jag visa
hur svag jag faktiskt är

hur ont det gör i hjärtat
varje gång det inte går
hur mycket jag alltid sliter
och all den skit jag får

alla bråk jag reder ut
alla småvägar jag tar
omväg, genväg, senväg
för att de ska stanna kvar

hur jag faller när jag är hemma
för att ingen ska få se
när världen rasar samman
jag klarar inte det

jag har alltid vara starkast
alltid stannat kvar
håll i, håll ut, du orkar
jag är aldrig den som drar

men nu gör det ont på riktigt
jag orkar inte mer
jag tappar bit för bit
trots att de andra ser

du frågar hur jag mår
och jag vet inte vad jag ska svara
jag vill säga det är lugnt
men då ljuger jag ju bara




Bunden vers av Patetpoet
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-20 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet