Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 090822. martin. jag har saknat dig. du är tillbaka. jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.


förvirrande saknad

och det enda du behöver göra är att
lägga en arm runt mig säga
ett par ord och du
har mig
fast
igen

fast jag inte pratat med dig, fast du inte sett åt mig på
år
så har du mig där, fast

och kanske är jag inte fast på riktigt kanske
är det bara en minnesbild en strimma av då som
jag inte kan släppa men
ändå

jag har saknat dig




Fri vers av Patetpoet
Läst 292 gånger
Publicerad 2009-10-01 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet