Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 090712. hej då marcus. tack för allt!


det är dags

det är dags för mig nu
att säga hejdå
att gå ifrån dig och
aldrig komma åter
inte på samma sätt som innan i alla fall

jag har bestämt mig nu
för att vi inte ska vara vi mer,
att duochjag
nu blir du
och
jag
fast inte tillsammans

jag kommer saknar alla minnen
och att somna i din famn
att gråta mot din axel
när det blåser som mest
den axel jag använt flitigt på senaste

men jag vill inte det här mer och
till slut
förstår du att det är bäst
att det blir såhär
till slut kanske vi kan umgås igen

så snart packar jag väskan
snart flyttar jag bort
och snart
är jag ensam igen

men jag är inte längre rädd för ensamheten




Fri vers av Patetpoet
Läst 300 gånger
Publicerad 2009-10-01 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet