Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090927. lycka. ren och skär jävla lycka!


lycka

och för första gången på länge så
känner jag hur jag utan tvång kan
le
skratta
vara glad och
jag undrar vad det är som får mig sådan som
gör mig så
glad och jag letar efter anledningar men
jag hittar ingen och
till slut vet jag

jag är lycklig




Fri vers av Patetpoet
Läst 289 gånger
Publicerad 2009-10-01 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet