Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bryr mig om mig själv allra mest.

Jag är för fin

för att inte erkänna mig själv

den jag bryr mig allra mest om i mitt liv är mig själv

Hur ska jag annars kunna tycka om andra

ärligt

från hjärtat




Fri vers av Jag finns
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 13:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket sant! Vi kan bara älska andra med den kärlek som bor i oss själva
2007-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Där har du en mycket viktig poäng!
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Jag finns