Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni sa

Det enda jag visste var att jag fanns
jag visste inte varför
då ni inte gav mig en chans
ni inskränktade på min kropp
och på min integritet
jag blev blind

Ni gjorde mig blind inför mig själv
och inför andra
Ni menade
Att jag gjorde er illa genom mina protester
att felet var mitt
Jag var orsaken till allt elände

Ni sa jag var orsaken till det ni utsatte mig för

Det jag menar

Det var aldrig jag som gjorde de valen
Det ni inte har förstått
är
att
Jag säger nej till ansvar för dem.




Fri vers av Jag finns
Läst 349 gånger
Publicerad 2008-02-01 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag finns