Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

get used to it eller ...föredetta



nu i juletid blir skiljelinjen större då

bara halva tiden är barnen hos mig

sen gapar det tomt i varje vrå

när resten av skinkan och leverpastej

i kylen skvallrar om min kille och tjej

som hjälpte att äta allt detta

men så är det när man är föredetta

get used to it- nu var det ju några år

när läker tiden äntligen alla sår?




Fri vers av havsutsikt
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-12-25 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt