Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta inte lillfingret ta hela mig !

Om du sätter
käppar i hjulet

Då bromsar
jag gärna in

Om du
kysser mina läppar
tills de blir blå

Dör jag
lycklig


Om du öppnar
din mun och

Ta för dig
hela jag

är din

-

Om du skriver nya kapitel

mina sidor

snälla, snälla skriv mera

Om du
är
jag

är
jag
egenkär

( det kanske
jag är till viss del
men du
är inte jag)

Så ta för dig

Hela jag

är
din




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-25 16:42



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Frejdig kärlek!
2007-12-25

    Nattviol
en julklapp
av dignitet
och generositet!
vem är inte
egenkär?
*S*
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan